Θέλεις με την αλλαγή του χρόνου καινούργια πιο εξελιγμένα gadgets; Eμείς σου πρωτείνουμε 4 απο τα πιό πρακτικά gadgets που υπάρχουν τώρα στην αγορά!

Αν είσαι άνθρωπος που περνά πολύ χρόνο έξω απο το σπίτι και είναι αναγκαίο να μιλάς συχνά στο κινητό, ή ακους μουσική σου προτείνουμε τα apple airpods με την ασύρματη θύκη που φορτίζει!

Αν είσαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλεις μία συσκευή σου να κάνει πολλές λειτουργίες, τα Wearables όπως smartwatches, είναι ένας επιπλεόν τρόπος να μένεις δυκτιομένος ,ακόμα και όταν είσαι μακριά απο το κινητό ή τον υπολογιστή σου.

Το Apple watch σου επιτρέπει να το χρησιμοποιάς ακόμα και σαν αντικατάσταση τηλεφώνου, αλλα και σάν activity tracker.  Παρακολουθά τους χτύπους τησ καρδιάς και είναι μετρητής βημάτων.

Το power bank είναι ένας τρόπος να φορτίζεις τα gadgets σου όταν έισαι μακρία απο το σπίτι και τον φορτιστή σου.  Είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος και έτσι είναι έυκολο να το μετακινείς και να το έχεις πάντα μαζί σου! Εμείς σου προτείνουμε το MP041 3 in 1 power bank.

Είσαι gamer και θέλεις να συγκεντρώνεσαι στις αποστολές σου χωρίς εξωτερικούς αντιπερισπασμούς και ταυτόχρονα να μιλάς στην ομάδα σου; Για να μεταδίδεις τις εντολές σου με καθαρότητα στην ομάδα σου και για μια ανώτερη ποιότητα ήχου, εμείς σου προτείνουμε το RAZER KRAKEN ANALOG PC/PS4/XBOX Gaming headset.

Eάν έχεις περιορισμένο budget ή θέλεις να δείς και άλλες επιλογές που σου προτείνουμε μπορείς να κάνεις κλίκ εδώ για να μάθεις περισσότερα!