Σε προβληματίζει τι δώρο να πάρεις στο αγόρι σου, στη μαμά σου ή στους φίλους σου; Και ποιος δεν πέρασε από αυτή την δύσκολη στιγμή και να μην ζητήσει την γνώμη τον γνωστό του για να καταλήξει στην τελική του απόφαση. 

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βρεις κάτι που θα αρέσει απόλυτα σε έναν άλλο άνθρωπο. Ειδικά όταν αυτό το άτομο είναι ξεχωριστό για σένα, σίγουρα θα ήθελες να του χαρίσεις κάτι που να έχει μεγάλη αξία για εκείνο! 

Μάθε τι πρέπει να γνωρίζεις για να κάνεις την επιλογή κατάλληλου δώρου: 

Είναι άτομο που δεν μπορεί χωρίς τον υπολογιστή του;

Χρησιμοποιεί συνεχώς τον υπολογιστή του για επαγγελματικό σκοπό, για να παίζει παιχνίδια, να παρακολουθεί ταινίες ή απλά για να χαλαρώνει και να σερφάρει στα social media;

Ανάλογα το σκοπό και την συχνότητα της χρήσης πρέπει να πάρεις το ιδανικό δώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες του αγαπημένου σου ατόμου. Δεν είναι απαραίτητο να είναι υπολογιστής, αλλά κάτι που θα ταίριαζε απόλυτα στα δικά του θέλω και στο δικό σου budget! 

Δεν αποχωρίζεται ποτέ το τηλέφωνο; 

Είναι από τα άτομα που στην προέκταση του χεριού τους βρίσκεται πάντα το κινητό τους τηλέφωνο; Αν ναι για ποιο λόγο; Το χρησιμοποιεί για να βγάζει φωτογραφίες  και να απαθανατίζει τις στιγμές ή για να ακούει και να απολαμβάνει συνεχώς την μουσική που του αρέσει; Μήπως για να βλέπει ταινίες, να σερφάρει στα social media ή να παίζει παιχνίδια; 

Για το κάθε σκοπό που το χρησιμοποιεί χρειάζεται να ξέρεις τι είναι αυτό που είναι απαραίτητο να έχει το καινούργιο του τηλέφωνο, ή γενικά τα συμπληρωματικά δώρα που θα του χαρίσεις. 

Πρέπει το δώρο να προσφέρει μια έξτρα αξία στο αγαπημένο σου άτομο. Την αξία που του είναι απαραίτητη! Σίγουρα ένας λάτρης του κινητού θα εκτιμούσε πολύ ένα δώρο που θα μεγάλωνε την απόλαυση που του προσφέρει το κινητό! 

Ασχολείται με τον αθλητισμό ή του αρέσει να γυμνάζεται συχνά;

Ανάλογα με το άθλημα που ασχολείται αλλάζουν και τα δεδομένα για την επιλογή του δώρου που θα επιλέξεις. Που γυμνάζεται και πως γυμνάζεται; 

Μάθε αυτά τα δυο και τότε θα είναι πιο συγκεκριμένες οι επιλογές των δώρων που θα έχεις! 

Η λέξη gamer τον χαρακτηρίζει απόλυτα;

Ένας gamer σίγουρα θα εκτιμούσε πολύ ένα δώρο που θα ήταν σχετικό με την αρέσκεια του – τα παιχνίδια. Πρέπει απλά να έχεις γνωρίζεις αν παίζει σε κονσόλα η στον υπολογιστή και τι είδους παιχνίδια του αρέσουν περισσότερο. Με αυτές τις δυο απαντήσεις ήδη έχεις αρκετές πληροφορίες για να του χαρίσεις ένα δώρο που θα το χρησιμοποιεί καθημερινός! 

Εργάζεται ή διαβάζει από το σπίτι;

Είναι ο εργασιακός ή διαβαστερός τύπος που η έκφραση #WorkFromHome τον χαρακτηρίζει; Τότε έχεις πολλές επιλογές για δώρα! Μάθε τι είδος υπολογιστή χρησιμοποιεί και ποιες είναι οι κύριες του δουλειές. Αυτοί οι παράγοντες θα σε βοηθήσουν στην επιλογή σου! 

 

Δεν περνάει μέρα που να μη χρησιμοποιήσει την τηλεόραση; 

Η τηλεόραση του είναι ο ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του; Αν ναι για ποιο λόγο τι χρησιμοποιεί; Για να βλέπει ταινίες,  να βάζει μουσική ή να παίζει παιχνίδια; Ανάλογα με την χρήση που κάνει πρέπει να κοιτάξεις για τα κατάλληλα προϊόντα. Όλα αυτά τα ερωτήματα μαζί συνθέτουν και το κατάλληλο προϊόν που ψάχνεις για να χαρίσει χαμόγελα στον παραλήπτη του!

Βρες το καταλληλότερο δώρο για το αγαπημένο σου άτομο, μέσα από αυτό το σύντομο και ευκολονόητο κουίζ!