Αναμφισβήτητο είναι το γεγονός πως ο, Covid -19 επέβαλε σε κυβερνήσεις και κοινωνίες να στραφούν πλήρως προς τις ψηφιακές τεχνολογίες. Σχολεία, γραφεία και καταστήματα αναγκάστηκαν να κλείσουν και ακολούθως οι άνθρωποι να έρθουν πιο κοντά στην τεχνολογία, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. 

Μέσα από ποιους τρόπους έγινε αυτό; 

  • Επικοινωνία

Όλοι χρειαστήκαμε και θελήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους συναδέλφους, την οικογένεια και τους φίλους μας μέσα από διάφορα εργαλεία επικοινωνίας όπως το Zoom, Skype, Google Meet.

Αυτό που καταλάβαμε όμως μέσα από την την συχνή και καθημερινή μας χρήση είναι πως η επικοινωνία μας θα ευκολυνόταν αν είχαμε τα απαραίτητα. Δηλαδή αν επενδύαμε σωστά σε ένα μικρόφωνο ή μια κάμερα ίσως να μην είχαμε αυτό το πρόβλημα.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγα και αποτελεσματικά εργαλεία που θα μας κρατήσουν σε επαφή με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και θα μπορούμε να συνεχίσουμε κανονικά την δουλειά μας!

  • Ψυχαγωγία

Και σε ποιον δεν έχει μπει το Netflix για τα καλά στην ζωή του;

Αν κάτι είναι αυτό που διαπιστώσαμε είναι ο ήχος αλλά και το pc μας που κολλάει συνεχώς στις ταινίες ή ίσως η τηλεόραση μας που δεν μπορεί να συνδεθεί με το Netflix. 

Όλοι θα θέλαμε να βλέπουμε την αγαπημένη μας ταινία και να νιώθουμε λες και βρισκόμαστε στο σινεμά. Το θέμα είναι πως θα το πετύχουμε αυτό.

  • Εκπαίδευση 

Αφού τα σχολεία έχουν κλείσει και η εκπαίδευση γίνεται διαδικτυακά πια όσοι είναι γονείς αντιλήφθηκαν πως η τεχνολογία εισέβαλε για τα καλά στα σπίτια τους. 

Οι ανάγκες αυξήθηκαν όπως για παράδειγμα εκτός από τον υπολογιστή είναι απαραίτητο και ένας εκτυπωτής έτσι ώστε οι γονείς να εκτυπώνουν τις ασκήσεις των παιδιών τους.

Μέσα σε όλες αυτές τις ανάγκες που έχει ο καθένας μας ξεχωριστά, το συγκεκριμένο κουίζ θα βοηθήσει στο να βρούμε τα σωστά και ποιοτικά προϊόντα!

 Κάνε το κουίζ εδώ!