Το 2019 φτάνει στο τέλος του!
Όπως κάθε χρόνο, πολλά τεχνολογικά προϊόντα έχουν κάνει την εμφάνιση τους ή άλλα έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγοράς !
Τα δοκιμάσαμε, τα συγκρίναμε και καταλήξαμε στα 5 πιο πρακτικά Gadgets της αγοράς.
needpix.com

 

Τα 5 πιο πρακτικά Gadgets :

1. JBL GO 2 PORTABLE BLUETOOTH WATERPROOF SPEAKER

Μικρό, οικονομικό αλλά ταυτόχρονα όμορφο και πρακτικό, το ηχείο της JBL είναι εδώ για να ανεβάσει ρυθμούς όπου και αν βρίσκεσε.

Ιδανικό κυρίως για εξωτερικές δραστηριότητες, με μέγιστη διάρκεια μπαταρίας στις 5 ώρες, δύναμη ισχύς στα 5 WATT, σύνδεση Bluetooth και φυσικά με αδιάβροχη κατασκευή, υπόσχεται μια ασταμάτητη μουσική εμπειρία!

2. GOOGLE HOME MINI SMART SPEAKER

Το ”έξυπνο” ηχείο της Google αποτελεί το απόλυτο Smart Gadget και μπορεί να γίνει ο βοηθός σου στο σπίτι!

Έχει την ικανότητα να συνδέεται με άλλες ”έξυπνες” συσκευές, να συλλέγει πληροφορίες για ότι του ζητήσεις, για τον καιρό και για την κίνηση στους δρόμους.

Μπορεί ακόμη να ορίσει υπενθυμίσεις και ξυπνητήρια και να αναζητήσει μουσική ή ταινία. Όλα αυτά μέσω απλών φωνητικών εντολών !

 

3.  APPLE AIRPODS 2 WITH WIRELESS CHARGING CASE

Τα AirPods με βελτιωμένο χρόνο λειτουργίας, και άμεση σύνδεση με το που τα φορέσεις, σε μεταφέρουν σε έναν κόσμο με πλούσιο ήχο υψηλής ποιότητας.

Με Οπτικούς αισθητήρες αντιλαμβάνεται πότε θα ακούσεις μουσική και πότε θα μιλήσεις ενεργοποιώντας αναλόγως τις κατάλληλες ρυθμίσεις προσφέροντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία ασύρματων ακουστικών.

4.   HUAWEI P30 SMARTPHONE 

Το ”πολυμηχάνημα” της Huawei έκανε την εμφάνιση του το 2019, ξεπερνόντας τις 16 εκ. πωλήσεις στους πρώτους 6 μήνες κυκλοφορίας του !

Με οκταπύρηνο επεξεργαστή,  8GB μνήμη RAM, 6,1” OLED οθόνη με 1080 x 2340 pixels ανάλυση, τριπλή Leica κάμερα με 40 ΜP μπροστινή και 36 MP selfie και 3650 mAh διάρκεια μπαταρίας, το smartphone της Huawei συνδιάζει ψυχαγωγία και επαγγελματισμό!

 

5.  GAME CONSOLE NINTENDO SWITCH 

Το Nintendo Switch υπόσχεται να σου προσφέρει την απόλυτη gaming εμπειρία !

Η επαναστατική κονσόλα της Nintendo με τον εργονομικό τρόπο κατασκευής της, συνδυάζει χαλαρές gaming στιγμές στον καναπέ με τη διαφορά ότι τώρα μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι σου και εκτός σπιτιού αφού το Nintendo Switch με το διασπώμενο χειριστήριο και την ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης με 5 μέχρι 9 ώρες λειτουργίας υπόσχεται μια ασταμάτητη gaming εμπειρία !

Διάβασε κι’άλλα σχετικά άρθρα εδώ  !!